Wil je een pretecho laten maken?

Tijdens een zwangerschap komt er heel wat op je af. Misschien word je wel voor het eerst moeder en dit kan je manier van denken en hoe je in het leven staat veranderen. Niet alleen mentaal zal er een hoop veranderen, ook je lichaam veranderd enorm. Emotionele schommelingen en uitbarstingen kunnen zomaar dagelijks voorkomen.

Bij een eerste kindje veranderd er het meest in je lichaam. Het is onduidelijk wat je kunt verwachten, alle veranderingen zijn nieuw voor je. Het is helemaal niet vreemd dat je hier graag over wilt praten met je omgeving. Doe dit ook zoveel mogelijk, praat over je gevoelens met vrienden en familie die al kinderen hebben. Zij herkennen de situatie waar je in zit en kunnen je waarschijnlijk goed helpen om je gerust te stellen.

Een vaak gehoorde zin tijdens je zwangerschap is “geniet ervan”. Probeer dit ook echt te doen, deze 9 maanden zijn zo bijzonder. Er groeit gewoon een kindje in je buik.

Een pretecho

Tijdens je zwangerschap ben je misschien wel heel erg nieuwsgierig naar je kindje. Hoe ziet hij of zij eruit? Gaat alles wel goed? Misschien ben je wel van plan om een vroege geslachtsbepaling uit te laten voeren. Vanuit de verloskundige krijg je een aantal medische echo’s. Normaal gesproken is dit een vroege echo rond 8 weken, de termijnecho rond de 12 weken, een 20 weken echo en een liggingsecho tegen het eind van je zwangerschap. Mocht er medische noodzaak zijn, dan krijg je uiteraard meerdere echo’s. Is er geen reden om meerdere medische echo’s uit te laten voeren, maar ben je wel benieuwd naar je kindje? Dan kun je kiezen voor een pretecho. Een 3d of 4d echo laat je echt zien hoe je kindje eruit ziet.

Geslachtsbepaling

Kun je niet wachten om het geslacht van je kindje te weten? Dan kun je bij een pretechobureau terecht voor een vroege geslachtsbepaling. Zij kunnen vanaf 13 weken zwangerschap al zien of er een dochtertje of een zoontje in je buik groeit. Wanneer je bij Pretecho&zo een vroege geslachtsbepaling echo laat maken kun je als extra optie kiezen voor een leuke verrassingstaart. De binnenkant van de taart is dan roze of blauw, op deze manier kun je op een unieke manier je familie en vrienden laten weten of jullie een jongen of een meisje verwachten.

 

Tags: