Originele vaderdagcadeaus

Het duurt nog even voordat het weer vaderdag is, maar je kan niet vroeg genoeg zijn met het bedenken van een origineel cadeau voor Vaderdag. In Nederland vieren we elke 3e zondag van juni vaderdag en tijdens vaderdag worden alle vaders even extra in het zonnetje gezet. Dit kan door iets leuks te gaan doen, maar ook door een cadeau’tje te geven. Veel mensen vinden het moeilijker om voor een man een cadeautje te kopen dan voor een vrouw.

 

Foto op canvas

Een erg leuk idee voor vaderdag is om een mooie foto van het gezin of de kinderen op canvas te laten drukken. Je kan hier speciaal een foto voor laten maken, of een bestaande mooie foto gebruiken. Let er wel op dat de kwaliteit van de foto goed moet zijn. Je kan een foto makkelijk via een webshop op canvas laten drukken. De canvas wordt dan gewoon tuis afgeleverd, maar je kan ook naar een fotograaf of bijvoorbeeld de Hema gaan.

 

Geboortekrant

Een geboortekrant is een uniek cadeau voor iedere man die graag het nieuws bijhoudt. Een geboortekrant geeft je inzage in het nieuws van je geboortedag. Zo kun je zien wat er gebeurde op jouw geboortedatum. Je kan een geboortekrant gewoon bestellen bij o.a. de Telegraaf, Volkskrant, Trouw, Algemeen Dagblad en Het Vrije Volk.

 

T-shirt laten bedrukken

Wat ook een leuk, origineel cadeautje kan zijn is een speciaal bedrukt t-shirt voor vaderdag. Je kan bijvoorbeeld een leuke foto of een leuke tekst op een shirtje laten drukken. Maar ook de eerste tekening van zoon of dochter is erg leuk om op een shirt te laten drukken. Voor informatie over kleding bedrukken kun je kijken bij: textiel bedrukken Amsterdam.

 

Zelf een cadeaubon of cadeau maken

Heb je een leuk idee voor een uitje, etentje of een andere activiteit voor in de nabije toekomst? Maak dan zelf een leuke cadeaubon met een persoonlijke boodschap. Je kan zelf aan de slag gaan op de computer om een mooie cadeaubon te maken, maar je kan ook gaan knippen en plakken met de kinderen. Er zijn genoeg leuke ideeën te bedenken voor een cadeaubon. Je kan via Google ook zoeken naar voorbeelden van mensen die je voorgegaan zijn.

Voor kinderen is het ook leuk om zelf een cadeautje te maken voor hun vader. Je kan bijvoorbeeld samen met de kinderen fotolijstjes beschilderen, een placemat maken, sokken beschrijven of de kamer versieren met zelfgemaakte versieringen.

Tags: ,