Nieuwe hekken voor peuter en kleuter

Kinderdagverblijven moeten een goede buitenbeveiliging hebben om ervoor te zorgen dat peuters en kleuters niet van het terrein afkunnen, daarnaast moeten de gebruikte hekken ervoor zorgen dat er de kleintjes geen snijwonden oplopen en niet klem kunnen komen te zitten. Voor peuters en kleuters is er een nieuw type hekwerk uitgebracht door Heras Hekwerk, Uni Childcare genoemd. Uni Childcare heeft een vriendelijke uitstraling en wordt voor gunstige prijzen geleverd. Veiligheid voor kinderen is erin geïntegreert en Uni Childcare vervangt de huidige hekken voor deze toepassing.

Staalmathekwerk

De Uni Childcare valt onder het type staalmathekwerk en staat voor degelijkheid en transparantie. Dit type hekwerk is in productie alsook in de montage een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld spijlenhekwerken. De Uni Childcare is ontwikkeld door Heras Duitsland en heeft de focus op kleuters en peuters.

Specificaties

Uni Childcare hekken zijn in verschillende hoogten leverbaar;

  • 1 meter

  • 1,20 meter

  • 1,40 meter

De opbouw is met gepatenteerde Hes U-Profielen en de maaswijdte is 3,5 centimeter breed en 20/40 centimeter hoog. Vrije doorgang poorten zijn leverbaar van 1 tot 3 meter. Doordat de hekken in alle kleuren leverbaar zijn kunnen ze bij de uitstraling van uw bedrjif passen.

Veiligheid

Door gebruik te maken van een smalle maaswijdte kunnen kindervoetjes er niet tussen komen en zodoende kunnen ze er niet overheen klimmen. Daarnaas zijn de bijbehorende draaipoorten beveiligd door middel van een ‘double action’ draaiknop die niet door peuters en kleuters open te maken is.

De focus van Uni Childcare hekken ligt op peuters en kleuters. Ze zijn van hoge kwaliteit zonder scherpe randen of opgelaste verbindingen. Hierdoor is er geen gevaar voor snijwonden.

Heras

Uni Childcare hekken worden geproduceerd en geleverd door Heras Hekwerken en zorgen voor een goede buitenbeveiliging voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven. Door de verschillende leveringsmogelijkheden is er altijd een passende oplossing te verkrijgen. Lees meer over de Uni Childcare hekken op de website van Heras. Hier is tevens het bestek samen te stellen en te downloaden.