Het geslacht van je kindje op een pretecho

Als aanstaande ouders ben je waarschijnlijk hartstikke benieuwd naar hoe je baby eruitziet en of het een jongetje of een meisje is. Op een pretecho kan dit al vanaf 13 weken. Sommige aanstaande ouders kiezen ervoor om het geslacht expres niet te weten te komen, anderen willen dat juist graag onder controle hebben.

 

Pretecho

Op een pretecho kunnen de aanstaande ouders het geslacht van hun kindje al vanaf 13 weken zien. Dit is een bijzonder moment voor de ouders en wordt gedaan door middel van een 2D echo. Een 3D echo Roosendaal kun je laten maken bij Pretecho&zo te Oudenbosch. Vanuit Roosendaal, Oud Gastel, Wouw, Kruisland, Nispen en omgeving is dit makkelijk te bereiken. Bij een 3D echo krijg je beelden met diepte te zien in echte roze tinten. Dit kan gedurende de hele zwangerschap, maar is het meest optimaal tussen 24 en 30 weken. Ditzelfde geldt voor een 4D echo, maar hierbij krijg je bewegende beelden te zien in plaats van stilstaande foto’s. De betrouwbaarheid van deze geslachtsbepaling is zeer nauwkeurig. Echter kan het wel eens voorkomen dat het kindje net wat anders ligt. Als geslachtsbepaling op dat moment niet mogelijk is, kun je bij Pretecho&zo gratis later terugkomen.

 

Verrassingstaart

Als je het geslacht van je kindje eenmaal weet, is het erg leuk om een verrassingstaart te maken. Op deze manier kun je je naaste familie en vrienden laten weten of je een jongetje of een meisje krijgt. Je kunt ze namelijk uitnodigen bij je thuis, en dan staat daar de taart met de nieuwsgierigmakende tekst: “he or she, open to see!”. Wanneer je de taart aansnijdt, zal er een roze of een blauwe vulling te zien zijn. De verrassingstaart is verkrijgbaar in een slagroomtaart of een fondanttaart. Ook zijn er cupcakes verkrijgbaar, mocht je dat leuker vinden.

Tags: , ,