Een dagje Den Haag met kinderen

Het is natuurlijk hartstikke leuk om een dagje weg te gaan met de kinderen, maar soms kan dit ook een drukke, hectische dag zijn. Kinderen raken niet snel uitgeput en daarom staan hieronder enkele tips waar ze zich lekker kunnen uitleven als je een dagje naar Den Haag gaat.

Stadsboerderij de Woelige Stal

Op deze boerderij kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven. Ze kunnen zich bewonderen over de lieve konijnen, cavia’s, geiten, varkens, koeien en meer dieren. Ook kunnen ze lekker spelen in de speeltuin.

De Kinderwerkplaats

Een andere erg leuke en originele activiteit is de Kinderwerkplaats. Hier kunnen kinderen vanaf 4 jaar spelen, bouwen, knutselen en proefjes doen. Er zijn meer dan 20 verschillende activiteiten waarbij ze spelenderwijs leren. Er wordt veilig gewerkt met écht gereedschap en bijna alles wat wordt gemaakt mag mee naar huis worden genomen. Verder is er een buitenterrein waar gewerkt kan worden met onder anderen een echte vorkheftruck en een watertestbaan. Er is voor iedereen wat wils, dus deze activiteit is ook erg geschikt als kinderfeestje of schoolreisje. Ouders mogen meedoen met de activiteiten of genieten van een lekker kopje thee of koffie.

Planet Jump

Planet Jump is een indoor trampolinepark. In dit springparadijs kunnen de kinderen heerlijk spelen, en zullen zeker vermoeid, maar gelukkig, terugkeren naar huis. Voor de ouders is er een lounge. Je kunt bijna altijd terecht bij Planet Jump, tenzij de zaal is afgehuurd. Dit is erg leuk om te doen voor een kinderfeestje, schooluitje, familiefeest of bedrijfsuitje. Zo heb je de zaal met 32 trampoline velden helemaal voor jezelf. Het trampolinespringen is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens goed voor de gezondheid, balans en teambuilding.

Parkeren in Den Haag

In Den Haag is er nog veel meer leuks te doen voor kinderen. Het is dus zeker de moeite waard om eens terug te keren naar Den Haag. Je kunt je auto parkeren bij Q-Park, de parkeergarage Den Haag. De parkeergarages van Q-Park zijn goed bereikbaar, zitten midden in het centrum en zijn comfortabel om te parkeren.

 

Tags: